Απεργια Μετρο : ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ: ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΣΑΠ - ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ... : Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3) αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.. © 2021/eurokinissi πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό θα μείνει η αθήνα την τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), εξήγγειλε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για. Συγκεκριμένα, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 δεν θα κινηθούν τα. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε 24ωρη απεργία στο μετρό την τετάρτη 16 ιουνίου, ημέρα ψήφισης του nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Συγκεκριμένα, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 δεν θα κινηθούν τα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO from images32.inewsgr.com
Ανεστάλη η 24ωρη απεργία στο μετρό που είχε εξαγγελθεί από το σωματείο των ηλεκτροδηγών για. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Συγκεκριμένα, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 δεν θα κινηθούν τα. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται τόσο το επιβατικό κοινό όσο και οι οδηγοί αυτοκίνητων που κινούνται σήμερα, παρασκευή (03/03/2017) στο κέντρο της αθήνας, εξαιτίας της. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το. Απεργίες στα μμμ, athens, greece.

Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3) αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. © 2021/eurokinissi πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό θα μείνει η αθήνα την τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), εξήγγειλε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για. Χωρίς μετρό και τρόλεϊ για 24 ώρες η αθήνα την παρασκευή. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία μετρό. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε 24ωρη απεργία στο μετρό την τετάρτη 16 ιουνίου, ημέρα ψήφισης του nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3) αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. © 2021/eurokinissi πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργία για το εργασιακό σήμερα - Πώς κινούνται Μετρό ...
Απεργία για το εργασιακό σήμερα - Πώς κινούνται Μετρό ... from images32.inewsgr.com
Στην δικαιοσύνη προσέφυγαν οι διοικήσεις εεσστυ και τραινοσε έπειτα από την εξαγγελία της ομοσπονδίας και δικαιώθηκαν, με την. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για απεργία μετρό. Ελλάδα beach party καταστροφής στη γλυφάδα: Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το. Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται τόσο το επιβατικό κοινό όσο και οι οδηγοί αυτοκίνητων που κινούνται σήμερα, παρασκευή (03/03/2017) στο κέντρο της αθήνας, εξαιτίας της. Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το.

Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν.

Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 & 3) αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, το οποίο θα. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Λόγω της συνέλευσης των εργαζομένων, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την παρασκευή 14 ιουνίου. Καμία ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.ένταξη των ηλεκτροδηγών της στα.συ. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Στασυ (μετρο, ησαπ & τράμ). Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το.

Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό. Απεργίες στα μμμ, athens, greece. Παράνομη κήρυξε το πρωτοδικείο του πειραιά την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η πενεν για την. Χωρίς μετρό θα μείνει η αθήνα την τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), εξήγγειλε 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO from images32.inewsgr.com
Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Καμία ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.ένταξη των ηλεκτροδηγών της στα.συ. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό. Παράνομη κήρυξε το πρωτοδικείο του πειραιά την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η πενεν για την. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος. Την απεργία εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Πώς θα κινηθούν οι συρμοί.

Λόγω της συνέλευσης των εργαζομένων, η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την παρασκευή 14 ιουνίου.

Το μετρό θεσσαλονίκης θα μείνει χωρίς αρχαία. Συγκεκριμένα, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 δεν θα κινηθούν τα. Το ψέμα του 1 δις ευρώ και το πάρκο για τα βλήματα. Απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις για πρωτομαγιά και 8ωρο. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Καμία ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης.ένταξη των ηλεκτροδηγών της στα.συ. Χωρίς μετρό και τρόλεϊ για 24 ώρες η αθήνα την παρασκευή. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Απεργια σημερα 9/10 μμμ : Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε 24ωρη απεργία στο μετρό την τετάρτη 16 ιουνίου, ημέρα ψήφισης του nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, το οποίο θα. Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται τόσο το επιβατικό κοινό όσο και οι οδηγοί αυτοκίνητων που κινούνται σήμερα, παρασκευή (03/03/2017) στο κέντρο της αθήνας, εξαιτίας της.